شرایط مهاجرت به بهترین کشورها برای زندگی هر سال سختتر میشود. استرالیا هم از این قائده مستثنی نیست و به دلیل افزایش تقاضا، شرایط پذیرش را سختتر کرده است. اما نگران نباشید همچنان راههای نسبتا سادهای برای مهاجرت به این کشور فوق العاده وجود دارد. در ادامه به خلاصهای نتایج گفتوگو با دکتر دانیال شبرخ ، وکیل پایه یک دادگستری استرالیا و وکیل رسمی امور مهاجرتی میپردازیم. این مطلب را دنبال کنید و تجربیات خود و آشنایانتان را با ما در میان بگذارید.
۱. مهاجرت از طریق کار و تخصص
یکی از راهها کمهزینه برای مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص است. اگر در شغل یا حرفه خاصی مهارت و تخصص دارید میتوانید برای دریافت ویزای کار استرالیا اقدام کنید.
ویزاهایی تخصصی که میتوانید برای اخذ اقامت دائم دریافت کنید:
- ویزای ۱۸۶: کارفرمایی در استرالیا پیدا کنید که برای اخذ اقامت دائم اسپانسر شما شود.
- ویزای ۱۸۷: کارفرمایی در مناطق کمجمعیت پیدا کنید که اسپانسرتان شود؛ برای اقامت در مناطق کمجمعیت و حاشیهای استرالیا شرایط مهاجرت را برای شما تسهیل میکند.
- ویزای ۱۸۹: ۶۵ امتیاز لازم را کسب کنید و بهشکل مستقل و بدون نیاز به اسپانسر اقامت دائم بگیرید.
- ویزای ۱۹۰: ۶۰ امتیاز کسب کنید و یک اسپاسر ایالتی پیدا کنید چون داشتن اسپانسر ایالتی از یکی از ایالتهای استرالیا، ۵ امتیاز به همراه دارد.
امتیازبندی بر اساس مواردی نظیر سن، تحصیلات، سوابق کاری، میزان تسلط بر زبان انگلیسی و … انجام میشود.
برای دریافت اقامت دائم راه دیگری نیز وجود دارد. شما میتوانید اقامت موقت بگیرید و پس از مدتی برای اقامت دائم اقدام کنید. اخذ این ویزاها برخی اوقات سادهتر است و البته دریافت اقامت دائم و پیدا کردن اسپانسر، زمانی که شما سابقه کاری در استرالیا داشته باشید راحتتر است.
ویزاهایی که میتواند برای اقامت دائم از طریق کار دریافت کنید:
- ویزای ۴۸۹ (اقامت دو ساله): سعی کنید اسپانسرشیپ یک ایالت یا منطقه کمجمعیت یا یکی از بستگان را دریافت کنید؛ به این ترتیب میتوانید ۱۰ امتیاز را بهراحتی کسب کنید.
- ویزای ۴۷۶ (اقامت ۱۸ ماهه): اگر فارغالتحصیل رشتههای فنی مهندسی یکی از دانشگاههای «امیرکبیر» و «تهران» هستید اخذ این ویزا برای شما بسیار سادهتر است.
۲. مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
سرمایهگذاری در استرالیا، سادهترین راه برای مهاجرت به این کشور است. برای دریافت این نوع اقامت، باید ابتدا یک ویزای اقامت ۴ ساله (سابکلاس ۱۸۸) بگیرید که به ویزای کارافرینی شهرت دارد. با داشتن حداقل شرایط زیر میتوانید برای اخذ این ویزا اقدام کنید:
- سن کمتر از ۵۵ سال؛
- دارایی حداقل به میزان ۸۰۰ هزاردلارِ استرالیا (معادل ارز دولتی و شامل اموال منقول و غیرمنقول)؛
- گردش مالی، فروش یا واریزی به حساب حداقل ۵۰۰ هزاردلارِ استرالیا (معادل ارز دولتی)؛
- امکان اثبات کارفرمایی یا خویش فرمایی شما در ایران در دو سال مالی کامل.
پس از ورورد به استرالیا، باید برای یک کسبوکار راه بیاندازید، حداقل ۲۰۰ هزاردلار در آن سرمایهگذاری کنید و برای دو سال فعالیت کسبوکارتان را به دولت استرالیا اثبات کنید. از دیگر شروط دریافت اقامت دائم داشتن حداقل ۳۰۰ هزار دلار فروش یا گردش مالی سالیانه است.
۳. مهاجرت از طریق خانواده
اخذ اقامت استرالیا از طریق خانواده به سه روش امکانپذیر است:
فرزندتان میتواند به کمک ویزای فرزند از طریق شما به استرالیا مهاجرت کند.
اگر فرزندتان اقامت دائم را دارد شما میتوانید از طریق ویزای والدین به این کشور مهاجرت کنید.
اگر همسر یا نامزد شما اقامت دائم را دارد، از دولت استرالیا تقاضای ویزای ازدواج یا نامزدی کنید و به این کشور مهاجرت کنید.
برای دریافت این ویزاها زبان انگلیسی را یاد بگیرید و هزینههای زندگی در این شکرو را تامین کنید.
برای دریافت مشاوره رایگان با ما در مهاجرت پلاس تماس بگیرید. همچنین تجربیات خود و آشنایانتان را در خصوص مهاجرت با ما در میان بگذارید.
- ۹۷/۰۹/۰۶